+31 251 26 29 13

Opleidingen

HomeOpleidingen

Bij Haprotech bieden we een uitgebreid opleidingsprogramma dat is ontworpen om u de kennis, vaardigheden en certificeringen te bieden die nodig zijn om succesvol te zijn als lasser.

1. Theoretische fundamenten

Leer de basisprincipes van lassen, inclusief veiligheidsprocedures,
materiaalkennis, lasprocessen en apparatuur.

2. Praktische training

Ontwikkel hands-on vaardigheden onder begeleiding van ervaren instructeurs
in onze state-of-the-art faciliteiten. Leer hoe u verschillende lastechnieken toepast, lasapparatuur instelt en kwaliteitscontroles uitvoert.

3. Certificering

Voltooi uw opleiding met vertrouwen door de diploma’s en eventueel aanvullende certificeringen te behalen die erkend worden door de industrie.

Waarom kiezen voor Haprotech?

Ervaring en expertise: Onze instructeurs zijn ervaren professionals met diepgaande kennis van de lastechniek. Ze zijn toegewijd om u te helpen slagen en uw volledige potentieel te bereiken.

Praktijkgerichte benadering: Wij geloven in leren door te doen. Onze opleidingen zijn ontworpen om u praktische vaardigheden bij te brengen die direct toepasbaar zijn in de industrie.

Flexibiliteit: We begrijpen dat uw leven druk kan zijn, daarom bieden we flexibele lesroosters en studiemogelijkheden aan die passen bij uw behoeften en schema.

Carrièremogelijkheden: Met een lasdiploma op zak, opent u de deur naar diverse carrièremogelijkheden in sectoren zoals constructie, scheepsbouw, offshore, automotive en meer.

Opleidingen

Onze opleidingen