Nieuwe medewerkers HLO & HTU

Met ingang van 1 december is Jochem Tervoort bij Haprotech Lasopleidingen in dienst getreden als Junior Lasdocent. Jochem was eerst werkzaam bij diverse opdrachtgevers van Haprotech Personeel. Onlangs deed hij examen voor het NIL TIG lasexamen niveau 4. Bij Haprotech zal Jochem de ruimte krijgen zich verder te ontwikkelen in de diverse lasprocessen. 

Sinds 3 januari is Matthijs Arends met veel enthousiasme gestart in de functie van Accountmanager bij Haprotech Technisch Uitzendbureau. Matthijs is sinds 2007 werkzaam in de uitzendbranche en gaat zich met het reilen en zeilen binnen HTU bezighouden. "In de afgelopen jaren heb ik in dit wereldje al heel wat mee mogen maken. Toch blijft de techniek en het werken met technische vakspecialisten mij het meeste boeien. Waar kan dat nou beter dan in zo'n mooie club als Haprotech?"

Matthijs begint zijn avontuur bij HTU samen met Junior Recruiter Lizzy Versluis. Lizzy gaat onder andere op zoek naar de juiste kandidaten voor de vacatures bij onze relaties, Daarnaast stelt ze functieprofielen op en valt het screenen van sollicitaties in haar takenpakket. Verder zal ze voor het uitzendbureau ondersteunend zijn in diverse marketingactiviteiten zoals meehelpen met events. “Het is totaal iets anders wat ik hiervoor deed maar ik heb er enorm veel zin in!” 

Haprotech wenst Jochem, Matthijs en Lizzy heel veel plezier en succes toe in hun nieuwe functie.

Lasopleidingen Haprotech          Uitzendbureau Haprotech Matthijs  

Jochem Tervoort - Jr. Lasdocent HLO                       Matthijs Arends - Accountmanager HTU

 Lasopleidingen Haprotech

 Lizzy Versluis - Jr. Recruiter HTU