Bus Industrial Tools neemt handelsactiviteiten Lashuis Haprotech over.

Lasopleidingen, Consultancy én het Uitzendbureau gaan verder onder de naam Haprotech.

Langs deze weg informeren wij u over een wijziging binnen Lashuis Haprotech BV, leverancier voor lastechniek gerelateerde producten.

De toenemende vraag naar kwaliteit van levering, snelheid en flexibiliteit heeft de directie van Lashuis Haprotech ertoe doen besluiten samenwerking te zoeken. Lashuis Haprotech heeft in Bus Industrial Tools een betrouwbare partner gevonden die de handelsactiviteiten overneemt.

In de zoektocht naar een goede overnamepartner stond centraal dat de service die men gewend is gecontinueerd zou worden. De gewenste overnamepartner moest een ervaren professional zijn. Eén die oog voor de klant heeft. Lashuis Haprotech heeft een weloverwogen keuze gemaakt en heeft er alle vertrouwen in dat Bus Industrial Tools deze service biedt.

Bus Industrial Tools bestaat dit jaar 60 jaar en is al jaren de specialist in verkoop en verhuur van  technische machines en gereedschappen en staat bekend om zijn technische knowhow. Bus heeft 11 vestigingen in Nederland en één in Engeland met totaal 215 medewerkers. Begin mei wordt het nieuwe hightech Logistiek Centrum in Zwolle geopend om alle logistieke processen verder te optimaliseren.

Deze overname brengt geen merkbare veranderingen met zich mee. Bus neemt zijn intrek in het bestaande pand aan de Rooswijkweg 200 in Velsen-Noord. Alle medewerkers van de handelsactiviteiten van Lashuis Haprotech komen in dienst van Bus Industrial Tools.

De bedrijfsactiviteiten lasopleidingen & consultancy (HLO) én het uitzendbureau (HTU) blijven onder de naam Haprotech bestaan en worden voortgezet vanuit het pand aan de Rooswijkweg 191 A/B. De toekomstige samenwerking tussen HLO, HTU en Bus Industrial tools biedt op deze wijze een uniek totaalaanbod op het gebied van lastechniek.

Voor meer informatie omtrent de overname Lashuis Haprotech kunt u terecht bij Erik Mars, Salesmanager, via 0251-262900.

Website en informatie Bus Industrial Tools: klik hier.

Persbericht vanuit Bus Industrial Tools: klik hier.

logo-industrial-1.png