Haprotech Consultancy: tweede reparatie Asko B.V. succesvol uitgevoerd

Uit de praktijk: reparatieklus gereedschapstaal
Onlangs heeft Haprotech Consultancy, naar volle tevredenheid, een reparatielas uitgevoerd bij ASKO B.V. te Amsterdam (lees hier). Wederom vroeg dit bedrijf Haprotech Consultancy om raad. In een stuk gereedschapstaal zat een fout boorgat welke opgevuld moest worden. Het gat had een diameter van 33 mm en was ongeveer 30 mm diep. Met een 3,2 mm electrode van Voestalpine Böhler en het vakmanschap van de lasconsultent werd de klus geklaard.

Materiaal: X32CrMoV3-3/W.12365
Lasproces: 111 SMAW Booglassen met Beklede Electrode
Lastoevoegmateriaal: DIN 855 E3-UM-55 UTP 73 G2 Voestalpine Böhler
Diameter electrode : 3,2 mm

 

Haprotech Concultancy
De consultancy afdeling van Lashuis Haprotech heeft een ruime ervaring in projectbegeleiding. Dit houdt in dat onze consultants u ondersteunen vanaf het begin van een project tot en met de oplevering. U kunt hierbij denken aan het geven van advies tijdens de engineering, het geven van ondersteuning tijdens de calculatie of het houden van toezicht tijdens de productie. Lastoezicht en inspectie kunnen onderdeel uitmaken van de werkzaamheden maar ook het uitvoeren van een lasadvies behoort tot de mogelijkheden. Het doel is om op een zo efficiënt mogelijke manier te voldoen aan de kwaliteitseisen, gesteld door de opdrachtgever, binnen de vigerende wet- en regelgeving.

Heeft u ook een lastige lasklus en wilt u advies van één van onze consultants? Neem dan contact op met Lashuis Haprotech 0251-262900.

asko-reparatielas.jpg