Havenfestival 2014

Thema: 'IJmond verbindt'.

Op zaterdag 30 augustus vond in IJmuiden de  11e Editie van Het Havenfestival plaats. Op dit  nautische, culturele en industriele festival kunnen bedrijven uit de regio  de bezoekers kennis laten maken met alles wat de Haven met de omgeving verbind. Dus ook met Lashuis Haprotech! 

Met stands op twee locaties was Lashuis Haprotech ook dit jaar weer goed vertegenwoordigd op het Havenfestival in IJmuiden. De 3D Virtual Reality Weldtrainer trok veel bekijks in de tent van Amports. Hier kon men als lasser op de foto en informatie krijgen over onze lasopleidingen.  In de hal werd het echte lassen gedemonstreerd. Kinderen konden onder begeleiding hun naam in een plaatje staal lassen en kregen een mooie ballon.

Door omstandigheden kon de uitgeschreven prijsvraag op het Havenfestival niet doorgaan. Op deze dag kon men een 2-Daagse cursus Leren-Lassen winnen. Om iedereen toch een kans te geven kennis te maken met het vak als lasser schrijven wij een ‘Like, Share en Win’ actie uit op Facebook. Bij 150 likes verloten wij alsnog de opleiding. Via deze link komt u op onze Facebookpagina.

Sfeerimpressie
Hier treft u een sfeerimpressie aan op beide locaties. Op de cover geweest als één van de zes beroepen bij de stand van Amports? Klik dan hier. Meer foto's treft u ook aan op de site van het Havenfestival zelf. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van uw bezoek aan het Havenfestival vul dan het contacformulier in.