Lashuis Haprotech op Dag van de Bouw bij het GVB

Zaterdag 13 juni jl. was Lashuis Haprotech aanwezig op de Dag van de Bouw bij het GVB te Amsterdam. Deze dag werd georganiseerd door de afdeling Rail Services op het terrein van busgarage Zuid, de Basis Werkplaats (BWP) van Spoor & Baan Tram.  De Dag van de Bouw is een Open Dag in Nederland waarop het publiek de mogelijkheid wordt geboden om bouwprojecten en -locaties te bezichtigen die normaal voor het publiek gesloten zijn. Tijdens deze dag kon men een kijkje nemen achter de schermen bij een project in de buurt en leren over de vele facetten die de bouw kent. Een initiatief van de vereniging van bouw- en infrabedrijven Bouwend Nederland. (bron WP) 

Bij het GVB waren leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd, zoals springkussens, trammetje lassen en een heuse skelterbaan. De spoorproduktiehal waar het GVB spoorkruisingen bouwt, spoor buigt en prefab spoorbanen produceert mocht ook bekeken worden. Buiten stonden de nieuwe las-, wisselbussen en andere materieelstukken waarmee het GVB spoordelen van 2 tot 7 ton in de nauwe steegjes van Amsterdam inbouwt. Haprotech Lasopleidingen gaf naast de echte lasdemonstraties ook instructie op de 3D Virtual Weldtrainer aan belangstellenden. Het was een geslaagde dag.

Sfeerimpressie

Klik hier voor meer foto's.  Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van uw bezoek aan deze dag vul dan het contacformulier in of bel met 0251-262916.